Full Screen achtergrond foto van de Wil Art galerie in Kerkrade Zuid Limburg

LEES ONZE NIEUWSBERICHTEN
EN KLANTERVARINGEN!

06 - 23677850

Header met details van diverse gekleurde Wil Art kussens

Wil Art
nieuwsberichten!

Contact »

REVIEWS


Fragmenten van schilderijen en nieuws van het WilArt front, niet te vergeten de mooie hartverwarmende verhalen van tevreden bezitters van WilArt kunst. Ook toekomstige informatie over WilArt exposities vind je op deze pagina.

BLUE LAGOON 1 & 2

De kleuren, de abstracte voorstelling, de beweging in de afbeeldingen, het feit dat het een tweeluik is; ik vond ze prachtig, Blue Lagoon 1 en 2.

Eerst heb ik er nog een nachtje over geslapen voor ze te kopen.. Wil kwam ze een paar dagen later brengen. Ik geniet elke dag van de twee schilderijen. Ze vormen een markante plek in mijn huis, geven rust en ik geniet volop.

Paul Elich, Lemiers


Contact »

Abstract schilderij in rood, geel en blauw

OPDRACHT VOOR DIMPH

Een dikke 10 jaar geleden heb ik Wil gevraagd om een schilderij te maken, dat bij mij past . Met veel passie inleving en warmte heeft zij voor mij dit prachtige schilderij gemaakt.

De uitleg over mijn persoonlijkheid die ik na haar uitleg terug zag heeft me goed gedaan . Het schilderij hangt met veel trots in mijn woonkamer en steeds weer hoor ik wie heeft dat gemaakt dan zeg ik met trots Wil Wienjus. Dank je wel lieve Wil!

Dimph Stevens


Contact »

Abstrakt schilderij van Wil Art in de kleuren paars, blauw en groen

AANBEVOLEN

Dit schilderij is gemaakt door Wil Art en wij hebben dit al zeker 13 jaar in ons bezit. Wij kijken er nog steeds met veel plezier na.

Door de diverse kleuren blijft het ook passen in huis. Ik kan een schilderij gemaakt door Wil Art dan ook zeker aanbevelen.

Ans de Bruijn


Contact »

Kussen met het motief van het melkmeisje van Vermeer in zwart wit

BIJZONDER KUSSEN

De kap is geborduurd met bloemetjes en de rand van de melkkan ook. Kiel met knoopjes geaccentueerd met borduursel. Het serene beeld geeft de alledaagse handeling weer.

Een kussen gemaakt door Wil . Niet een gewoon kussen maar een heel bijzonder. Aan een kant een mooie egale stof en aan de andere kant een schilderij. Ik ben er ook heel blij mee.

Anneke de Vries


Contact »

Tweeluik schilderijen van Wil Art uit Kerkrade Zuid Limburg

TWEELUIK

Dit tweeluik heeft Wil Wienjus 19 jaar geleden voor mij gemaakt afgestemd op mijn interieur .

De kunstwerken blijven heel mooi van kleur , ze gaan met de seizoenen mee.Ik ben er nog steeds heel blij mee, geniet er iedere dag van . Een aanwinst om zoiets moois aan de aan de muur te hebben

Elly van de Kolk


Contact »

Een sierkussen met 2 kippen er op geborduurt

TWEE KIPPEN

Een kussen met humor uit de WilArt stal, dat in ieder interieur past. Gemaakt van verantwoorde materialen en mooi afgewerkt voor langdurig plezier.

Dit vrolijke kussen met kippen komt ook bij Wil Art vandaan. Het past helemaal bij de bank. Wij krijgen regelmatig leuke reacties op dit kussen.

Ans de Bruijn


Contact »